loading

A Marsal Kft neve 1991. óta kapcsolódik össze az Opel márkanévvel. Az elsők között voltunk, akik szerződést kötöttek járművek forgalmazására és szervizelésére az akkor még General Motors magyarországi vezérképviseletével.

1992-ben nyitottuk első márkaszervizünket Pápán, majd 1995-ben Ajka-Bakonygyepesen. Veszprémi szervizünk nyitására 2009-ben került sor.

Immár 25 éves tapasztalatunkat az Opel márka javításában a mai napig szakképzett szerelőgárda, lakatos- és fényező szakmunkások garantálják, akik folyamatos képzéseken vesznek részt annak érdekében, hogy az autóipar gyors ütemű fejlődését naprakész tudással kamatoztassák a javítások, karbantartások során.

A General Motors 2003-2014. között forgalmazta Magyarországon a Chevrolet márkájú járműveket. S bár a forgalmazás megszűnt, mi továbbra is a Chevrolet szerződött márkaszervizeként javítjuk a márka különböző modelljeit.

2009-től új márkával, a Suzukival is bővítettük márkaszerviz tevékenységünket ajka-bakonygyepesi telephelyünkön.

Fontosnak tartjuk, hogy mindegyik általunk képviselt márka esetén olyan gyártói információval, adatbázisokkal, javítási technológiákkal, eszközökkel rendelkezünk, melyek gyors, pontos diagnosztikát és ezáltal minőségi javítást tesznek lehetővé.

Ugrás az oldal tetejére